mandag den 6. juni 2011

Intern og ekstern handel og industri

Intern handel
Vi ønsker ikke at skabe et monopolsamfund*, da det går ud over de mindre virksomheder, og kvaliteten oftest ikke bliver prioteret så højt. Dette kan ødelægge konkurrencen mellem de forskellige mindre virksomheder, og konkurrenceniveauet vil falde i landet.
For at undgå monopol: Har vi stram konkurrencelovgivning og vi støtter iværksættere og de virksomheder, der gør noget positivt for effektivitet, kvalitet og økologi.

Ekstern handel


Vores fokus på kvalitet betyder, at vi vil kunne få en bedre pris for vores produkter i forhold til industriprodukterne. Vi vil derfor ikke skulle konkurrere på kvantitet. Vi vil forske i vedvarende energi, og støtte såvel energibesparende initiativer, som grundforskning i C02-venlig energiproduktion. I i forbindelse med forskningen vil der opstå private virksomheder, der vil kunne omsætte den teoretiske forskning til praktisk anvendelse og derved skabe arbejdspladser.


Tourisme vil også være en stor del af vores indkomst, da vi bevarer vores natur og det flotte landskab vil være en oplevelse i sig selv.

* monopol samfund = hvor få store virksomheder udkonkurrerer de mindre virksomheder, og erobrer et marked.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar